Simon Schaaper

Zang, gitaar en piano

Simon, een getalenteerde 18-jarige uit Monster, betreedt met passie het muzikale toneel. Na het behalen van zijn VWO-diploma aan het Haags Montessori Lyceum in Den Haag, richt hij zijn blik op een toekomst in de muziekwereld.

Simon 1

"Ik wil mij verder ontwikkelen in de muziek"

Zijn muzikale reis begon met het afronden van een solfège cursus onder leiding van Vincent Janse, waarin hij de basis legde voor zijn veelzijdige vaardigheden.

Op dit moment leidt Simon zijn eigen band, die bezig is met het opnemen van eigen muziek. Zijn artistieke ambities voor het komende jaar omvatten de opname van het allereerste album met zijn band. Maar dat is niet alles. Simon koestert de wens om zanglessen te volgen, gericht op het ontwikkelen van een gezonde zangstijl. Daarnaast blijft hij zich toeleggen op het bespelen van gitaar en piano. Bij de gitaar ligt de focus op het volledig benutten van het fretbord, en hiervoor zal hij een plan opstellen met zijn gitaardocent.

Simon heeft van Jong Talent Westland een bijdrage gekregen zodat hij zich verder kan ontwikkelen in muziek.

Talent aanmelden

Om te kunnen bepalen of een talent in aanmerking komt voor financiële steun, komen we graag met jou in contact. Neem hiervoor telefonisch of via de mail contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.