Nanette de Boon

Schaatsen

Ontmoet Nanette, onze 13-jarige schaatsster met een passie voor langebaan en een voorliefde voor sprintafstanden. Nanette volgt de havo op ISW Sweelincklaan Montessori  in 's Gravenzande. Daarnaast traint zij drie keer per week, geeft zij één keer training op de Uithof en heeft zij in het weekend vaak één a twee wedstrijden.

Nanette 1

“Mijn droom? De top van Nederland halen!"

In het afgelopen seizoen toonde Nanette haar snelle sprint op de 100 meter en domineerde ze haar leeftijdscategorie. Met indrukwekkende prestaties op de 500 en 1000 meter staat ze momenteel op de 4e plaats in Nederland op de Uithof. En binnenkort wacht een spannende uitdaging op Thialf, de snellere baan waar Nanette haar grenzen verlegt.

Dankzij de bijdrage van Jong Talent Westland kan Nanette investeren in Viking Gold schaatsen met icon ijzers, een stap naar nog grotere successen. Haar ultieme doel? De top van Nederland bereiken, met korte termijn ambities zoals deelname aan het NK langebaan schaatsen en een NK marathon.

Talent aanmelden

Om te kunnen bepalen of een talent in aanmerking komt voor financiële steun, komen we graag met jou in contact. Neem hiervoor telefonisch of via de mail contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.