4 juni 2019

Yvana Den Breejen Krijgt Steun

De talentvolle Yvana den Breejen beoefent de sport acrogym. Samen met haar partner mag zij deelnemen aan de internationale GIAC wedstrijd in Genève. Jong Talent Westland heeft een bijdrage geleverd voor de reiskosten van Yvana. Zij en haar partner hopen zich binnenkort te plaatsen voor het NK en wellicht zelfs het EK in Israel.

Een update van Yvana zelf over haar reis naar Genève:

“Op dinsdag avond vlogen we naar Genève. Ik vond het wel een beetje spannend want ik had toen nog nooit gevlogen maar eigenlijk vond ik het hartstikke leuk!

De volgende dag hadden we podiumtraining. Dat hield in dat we onze oefening 1x mochten doen op de wedstrijd vloer en die ging opzich wel goed. Daarna gingen we nog naar het meer van Genève. We sliepen op een camping in Frankrijk en zoals ik al zei was de wedstrijdhal in Genève. Donderdag hadden we onze wedstrijd! De oefening ging best wel goed. We hadden een paar kleine foutjes maar met 24.650 waren we op een gedeelde 3e plek door naar de finale! Vrijdag hadden we geen wedstrijd. Doordat we vrij hadden gingen we naar een leuk stadje in Frankrijk en hebben ik mijn clubenootjes aangemoedigd! Zaterdag was het dan zo ver, de finale! Die oefening ging super goed en het werd beloond met 25.400 voor punten  Op  0.1 na werd ik met mijn partner Eva 2e en hadden we zilver, maar alsnog waren/ zijn we super tevreden over onze prestaties! Zondag middag vlogen we weer terug naar Nederland en het was een super leuke ervaring!”

Meer talent in het nieuws

1
23