13 juni 2021

Donatie Voor Amber Verbraeken

Amber Verbraeken is 18 jaar en zit op de Handbalacademie op Papendal om Arnhem.  Amber traint twee keer, tweer uur per dag, deze trainingen volgt ze naast haar studie “Voeding en Welzijn” in Velp. Ze woont op Papendal en reist voor haar studie iedere dag drie kwartier heen en drie kwartier terug met het OV.

Vrijdagmiddag reist ze per trein naar haar ouderlijk huis in De Lier zodat ze ’s-avonds met de dames van HV Quintus  kan trainen.  Op zaterdagochtend geeft Amber handbaltraining bij handbalschool Haaglanden en zaterdagavond speelt ze een eredivisie wedstrijd met de dames van HV Quintus.  Zondagavond reist Amber per OV terug naar Papendal. Een dame met een volle agenda waarin ze alle ruimte maakt om te trainen naar de top!

Aankomende zomer is ze ook onderdeel van het Nederlands handbalteam onder de 19 en speelt ze mee op het EK.

Ze heeft van Jong Talent Westland een bijdrage gekregen voor een eigen auto zodat er minder van haar tijd op gaat aan reizen met het OV. Naast een bijdrage van Jong Talent Westland heeft Amber ook andere sponsoren gezocht voor de aanschaf van een auto. Deze is inmiddels in haar bezit en het eerste ritje naar Papendal zit er op!

Meer talent in het nieuws

1
23